Theater Landmaal

KOKEN TER VOORBEREIDING OP HET EINDE VAN DE WERELD

Theatermaker Sien Vanmaele is bezorgd over deze planeet én een vrouw van de actie. In LANDMAAL trekt ze ten strijde tegen voedselverspilling en nodigt je uit aan haar ‘altaar der verstoten voedselwaren’. Dompel jezelf onder in de wondere wereld van de micro-organismen die ons eten lekkerder, makkelijker te verteren en langer houdbaar maken. In deze hoogmis van bacteriën en fermenten gaat Sien aan de slag met brood van gisteren, geblutste groenten en gedeukt fruit. Neem deel aan deze rebelse proeverij!

LANDMAAL is na ZEEMAAL het tweede deel van een trilogie over het voedsel van de toekomst, over de zoektocht naar een manier van koken die bijdraagt tot een betere wereld.

Heb je nog oud brood, vergeten korsten of kontjes van een stokbrood? Neem het mee naar de voorstelling!

Deze voorstelling kadert binnen het Leuvens culinair erfgoedproject ‘ERFOOD’, een samenwerking tussen de partners van Erfgoedlabo Leuven.

Praktisch:

  • Speeldata:
    • 14/9: 18u00 | 20u00
    • 15/9: 14u00 | 17u00
  • De voorstelling gaat door in de Tiendenschuur van Abdij van Park
  • Prijs: 20 euro per persoon
  • Duurtijd is ongeveer een uur

LANDMAAL is een productie van Laika in coproductie met Perpodium met dank aan Cronos Invest met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische federale overheid.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.